6.8.2017

Kuolinpesä: 3. päivä

FB-päivitykseni kahdeksalta:
"Aamun positiiviset: eka pesukone pyörimässä, taloyhtiön roskiksessa on vielä tilaa ja vaatehuoneen ylimmän hyllyn pahvilaatikot osoittautuivat tyhjiksi. Niin ja eilen pakasteomenista perinneohjeella (jossa kaupan taikina on oleellinen) pykäämästäni paistoksesta on jäljellä puolet.
EDIT: Jos joku tuntee jonkun, jolla olisi käyttöä enemmän/vähemmän käytetyille lakanoille ja pyyhkeille, niin päivä positivisoituisi entisestään. (Älkää ehdottako eläinsuojelua.)"
Tähän sain vinkiksi Finlayssonin pussilakanakampanjan.

Sain vaatteet kaapeista käsiteltyä loppuun. Vaellushousut ja vaellusshortsit osoittautuivat suunnilleen oman kokoisikseni, joten laitoin ne itselleni syrjään. Väljyys vyötäröllä on helteessä vain hyväksi, jos sellainen vielä osuu kohdalle. Muitakin ulkoiluhousuja pitää vielä tarkistaa, kunhan pesusta kuivuvat. (Myöhemmin löytyi sitten jollain laihemmalla kaudella ostetut vaellushousut, jotka krinnasivat reisistä eivätkä menneet alkuunkaan vyötäröltä kiinni.)

Keskipäivän FB-päivitykseeni
Nyt on taloyhtiön toinen roskis täyttynyt, pussilakanoille löydetty sijoituspaikka ja neljäs pesukone menossa. Uskallauduin ullakollekin, mutta joku oli sijoittanut komeron oven eteen rakennustarvikevarastonsa, joten jäi kurkkimiseksi. Keittiön kaapinoviakin olen availlut - kaipaisiko kukaan talouslasia, kattiloita tai pannuja? Niin ja jos joku tuntee keittokirjojen keräilijän, niin tarjolla olisi pari hyllymetriä viidenkymmenen vuoden ajalta.
sain paljon ideoita. Koskien astioita - ei keittokirjoja. Tahoista parhaimmalta kuullosti Sininauhasäätiö, jolla tavara menee suoraan käyttöön eikä antajan tarvitse ilmoitella ja säätää. (En uskalla tutustua säätiön taustoihin.) Verkkosivun kuvauksen perusteella yritän työntää tuonne enemmänkin. Mukaanlukien pussilakanat, sillä Finlayssonin etukupongeille ei ole tarvetta.

Ei tosiaankaan, sillä omaan käyttöön (tai paremminkin käyttöä odottamaan) on jo Talosta ja Asunnosta löytynyt kuusi pussilakanaa ja aika monta aluslakanaakin. En ole vielä päässyt niitä pesemään, kun muu pyykki on vielä vuorena ja kämpästä loppuu kuivatustila. Ai, niin jäljellä olevat kestävät konekuivaustakin.

Alkaa näyttää (toivottavasti ei petollisesti), että Asunnon suhteen suurimmat ongelmat on selätetty. Talon kohdalla tullee enemmän ongelmia, sillä siellä on enemmän tavaraa eikä auttavia järjestöjä lähistöllä. Edellisen kierroksen perusteella tiedän myös ettei huonekalujen myynti paikallisesti ole kovin helppoa. Saadakseni mielenrauhaa ja todennäköisesti myös motivaatiota myyntiyrityksiin heitin muuttofirmalle hintatiedustelun. Tietääpä sitten verrata paikallisen jätelavan kustannukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti