21.8.2017

Kuolinpesä: 18. päivä

Aamu alkoi ennen kello kuutta erinomaisesti. Nukkumaan mentyäni oli eilen illalla tekemääni tori.fi-ilmoitukseen tullut varaus, jossa puhuttiin hakemisesta tänään päivällä. Kuittasin tietenkin oitis, mutta nyt ilta seitsemään mennessä ei ole kuulunut mitään. No, jos oharit niin ekat.

Ylös päästyäni ahdoin taas pikkuautoon niin paljon kuin mahtui SPR:n Konttiin kuljetettavaa. Kiitettävän paljon meni eilen puretuista kirjoista, joita laskeskelin olleen noin 10 metriä. Mutta vieläkin on useampi metri jäljellä. Ja Helsinkiin myytäväksi ja kierrätettäväksi valikoidut lisäksi.

Keikalta palattuani kävin paikallisessa kiinteistövälityksessä kysymässä mitä Talon myyntiin saaminen heidän näkökulmastaan vaatisi. Ei tullut yllätyksiä. Ikävältä kuullosti, että listahinnoissaan oli valmiina lisämaksu tilanteeseen, jossa myynti venyy yli vuoteen. Enpä moista toivoisi.

Talolle päästyäni olin yhtäkkiä ihan poikki ja nukuin reilun tunnin enkä senkään jälkeen saanut mitään aikaiseksi. Ellei lasketa rss-lukijaan kertyneiden linkkien läpikäymistä. Tuttavani Ilona Pajari oli kirjoittanut Hajahuomioita kuolemasta. Tuskin olen yli-itsekeskeinen epäillessäni, että FB-päivitykseni ovat voineet olla osa huomiota "yksi siivoaa kaappeja ja kauppaa turhaa tavaraa netissä".

Työpäivänsä päätteeksi taas yksi sukulainen poikkesi. Niin järkevä ihminen, etten saanut mukaansa työnnettyä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti