27.8.2017

Kuolinpesä: 24. iltapäivä

Olin perjantaina liian optimistinen jaksamiseni/viitsimiseni suhteen. Vasta nyt sunnuntaina pääsin Asunnolle, jossa ensi töiksi piti ihmetellä useampaa sairaalalaskua. En muistanut, ettei maksukaton saavuttaminen tarkoittanut maksuista vapautusta vaan niiden alentumista, joten meni aikaa ennen kuin tajusin, mikä laskuista oli edelleen maksettava.

Sitten kuvasin osan Asunnon irtaimistosta ja tein Tori.fi-ilmoituksia, jotta saan perjantaina sovitun muuton mukana Talosta tulevat tavarat mahtumaan Asuntoon. Onneksi otin lepopäiviä, sillä hommaan meni jo muutamassa tunnissa hermot. 

Tarjosin massiivista sohvaa ilmaiseksi. Salamannopeasti siitä tuli varaus, mutta neljän tunnin jälkeen selvisi, ettei hän saa kantajia. Jonossa oli muita, joista arvoin seuraavan ottajan. Hän sopi ajan vasta tiistaille ja kysyi sitten onko sohva hyvässä kunnossa! Lukiko ilmoitusta ollenkaan? Olisi pitänyt pyytää suoraan Kontti-nouto, sillä siihen tämä todennäköisesti menee.

Onneksi on FB-kaverit. Linkitin ilmoituksiani taas päivitykseeni ja kaksi tarttui syöttiin. Eikä muita yhteydenottoja sitten tullutkaan. Loppuviikosta minulla on kolme ohjelmoitua päivää ja sitten pitää lähteä takaisin Talolle eli tämä myyntikausi jäi turhan lyhyeksi. Mikä johtuu välipäivistäni.

No, positiivisen kautta. Asunnolla sain tänään selvitettyä vaatekaapistoon upotetun työpisteen, jota ei ole oikeasti käytetty, sekä vaatehuoneesta lapsuudenkirjallisuuttani, jonka pussitin pikkuserkkujeni lapsille, joiden äidit ilmoittautuivat (FB:ssä) jokin aika sitten halukkaiksi vastaanottajiksi. Enää on koulupaperieni jämien, piirrustusteni ja lelujeni keko. Sitä voin ihmetellä, kun tiistaina odotan (todennäköisesti turhaan) sohvan noutajaa.

Tänään pitää vielä odottaa pikkuserkkuani hakemaan avovaimonsa FB:ssä tekemiä ostoksia ja sitten kipittää/lenkkeillä kirjakassi pikkuserkulleni, jonka lapsi ei pienen kuumeen takia pääse ulkoilmaan. Näitä odotellessani voisin käydä täyttämässä Asunnon naapurissa olevan kirjaston kierrätyshyllyä. Harmittavasti se on huonomenekkisin tuntemani koko Helsingissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti