18.8.2017

Kuolinpesä: 15. päivä

Tapahtunut 8. päivän jälkeen: vietin yhden päivän Vantaan keskiajalla, pesin loput pyykit istuen (kuvainnollisesti) tietokoneella jatkamatta Asunnon tekemättömyyttä, kävin Tukholmassa ja olin kotiin palattuani niin poikki, etten jaksanut suunnitellusti lähteä samana päivänä Talolle.

Joten pääsin Talolle vasta eilen. Kävin silloin läpi vaatehuoneen keräten omaan käyttööni sellaisen pinon t-paitoja, etten ikänäni käytä niitä loppuun. Taas mahtui päälle vaellusshortsit ja yhdet pitkät housut.

Muita vaatteita sekä sekalaista muuta kamaa lähdin tänä aamuna viemään suhteellisen täyteen pakatulla pikkuautolla 40 kilometrin päässä olevaan SPR:n Konttiin.
Ehkä sinne tulee tehtyä vielä toinenkin reissu.

Talossa olen omistanut tyhjennetyn vaatehuoneen Helsinkiin lähtevälle tavaralle ja makuuhuoneen myytävälle ja pois annettavalle tavaralle. Toistaiseksi toimiva ratkaisu.

Iltapäivällä tuli sukulainen kahville. Kursaili kovasti, mutta sain mukaansa pari kassillista tarpeettomiksi jääneitä pakasterasioita, tulitikkuja, kynttilöitä ja pikkusaippuoita. Toivottavasti niistä tulee oikeasti joku iloiseksi ja ainakin rasioita lukuunottamatta on tavara teoriassa mahdollisuus kuluttaa loppuun.

Sitten rohkaisin mieleni ja aloin läntätä ilmoituksia tori.fi:hin. Rohkaisua tarvitsin siksi, että viimeksi tällä paikkakunnalla mikään ei tehnyt kauppaansa. Neljän ensimmäisen tunnin ainoa myynti tuli FB:ssä tekemäni jakojen perusteella. Huomenna täytyy vaan uskoa ihmeisiin ja jatkaa ilmoittelua, sillä tavaraa riittää.

Iltapuhteena (varsin väsyneenä) testasin Talosta löytyneitä kymmeniä kuulakärkikyniä. Osa ei toiminut - jee! Mutta valitettavasti täällä roskiin heitto ei ole yhtä helpottavaa kuin Asunnolla, sillä jätteiden keräys Talosta ei ole käynnissä ja vaikka olisikin, niin pönttö täyttyisi hetkessä. Roskapusseja pitää siis kasata autotalliin odottamaan jätelavan tilausta tai jotain hyväntekijää, jolla sellainen vajaana sattuisi olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti