20.8.2017

Kuolinpesä: 17. päivä

Onni on mukavat sukulaiset. Yksi kävi hakemassa television. Ei suostunut kiireessään tulemaan sisälle valikoimaan tavaraa, mutta vei autoonsa pussikaupalla pakasterasioita. Ihanaa, keittiössä on taas tasoilla tilaa.

Kolmen sukulaisen sakki tuli noutamaan eilen tehtyjä ostoksia ja sain mukaansa lisää perintöhuonekaluja, joista en tosiaankaan pyytänyt rahaa. Muutakin meni kuormaansa ja pikkuserkkuni kaappasi viimeksi vielä parit vanhat silmälasit, joiden tyyli viehätti. Lisäksi sukuun naitu miniä osoitti hyvää makua ja oli kiinnostunut huonekaluista, joita en ollut vielä laittanut myyntiin. Lisää tyhjää tilaa ja potentiaalinen kuljetettava Helsinkiin vähenee.

Tori.fi-ilmoituksista tuli pari yhteydenottoa. Kuntopyörä käytiin hakemassa pois. Jälkikäteen soittivat ja kyselivät sammuttamisesta. En tajunnut mitään, kun en edes tiennyt laitteessa olevan pattereita.

Kaksi kaveriani tulivat työtarmoa täynnä paikalle. Joutuivat heti turhan likaiseen puuhaan, sillä ullakolle kiivettyäni löysin sieltä pinon räsymattoja, luistimia herra ties mieltä vuosisadalta jne. Täytynee Taloa myydessä sopia, että ullakko ei ole täysin tyhjä, sillä en kehtaa kyllä pyytää ketään auttamaan ja yksinäni en kyyryssä jaksa. Miksei sitä putsattu iät ja ajat sitten...

Kolmen kesken purimme kolme pätkää Lundiaa kirjoineen ja auttajani rohmusivat kiitettävän määrän kirjoista itselleen. Jäljelle jäi kyllä useampia hyllymetrejä, joiden loppusijoitus on vielä hieman arvoitus.

Kaverini ottivat mukanaan kirjojen lisäksi muutakin tavaraa. "Ei me tätä varten tultu" - mutinat olivat turhia, sillä jokainen ulos saatu esine on avuksi.

Yksi Tori.fi-ilmoituksen tavarasta kiinnostunut lähetti tarkentavan kysymyksen (ei vielä edellä mainitun) sukulaiseni kautta. Hiukan kummallista, mutta jokaiseen junaan riittää porukkaa. Tämä kauppa pendaa, mutta usean viestin ja harhaanajon jälkeen yksi kauppatavara saatiin matkaan illansuussa. Sitten riensin päivän toiseen suihkuun ja tämän postauksen jälkeen aukeaa siideri.

Ellen lähde kauppaan ostamaan lisää roskapusseja...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti