30.7.2009

Järjestetään lisää


Pussiin oli päätynyt myös Julie Morgensternin kirja Organizing from the inside out. The foolproof system for organizing your home, your office and your life.

... se mikä tämän(kin) kirjan käsittelemisessä rassaa on, että jo ostaessa tiesin tekeväni virheen. Olin viettänyt tunteja selaamalla amerikkalaisia ammattiorganisoijien sivuja ja copy-pastannut satoja (kyllä, satoja) sivuja tekstejä talteen. Ja tulostanut ja mapittanut. Taivaan kiitos ne tulivat sentään hävitettyä jo pari vuotta sitten.

Morgensternin kirja on täysin asiallinen. Mutta turha. Kämppäni ja kirjaprojektieni tila voi näyttää katastrofaaliselta, mutta tämän kirjan tavaaminen veisi pari tuntia, joilla voi tehdä muutakin.

Hah, avasin sentään alkusivulle, jolla lukee, että jos pystyy löytämään sen mitä tarvitsee silloin kuin sitä tarvitsee, ei koe esteitä tavoitteiden saavuttamisessa ja viihtyy tilassaan, on "hyvässä järjestyksessä". Tämä määritelmä sopii minulle ja tilassa viihtyminen alkaa, kunhan saan nämä kirjat käsiteltyä!

Tuomio: Myyntiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti