14.7.2009

Ilman

Mary Carlomagno oli hyödyntänyt suosittua "teen vuoden ajan ja kirjoitan"-formaattia. Hän luopui kuukaudeksi alkoholista / vaateostoksista / hisseistä / sanomalehdistä / kännykästä / ulkona syömisestä / televisiosta / takseista / kahvista / kiroiluista / suklaasta / moniduunaamisesta (? multitasking).

Give it up! My year of Learning To Live Better with Less oli suurimmaksi osaksi niin kaukana omasta maailmastani, ettei tarjonnut muuta kuin päänpyöritystä. Poikkeuksena hissi, sanomalehti ja kiroilu. Pari viikkoa on ollut pisin aika, jolloin olen muistanut ja viitsinyt kävellä työpaikalleni kuudenteen kerrokseen. Voin vain kuvitella kuinka paljon paremmassa kunnossa olisin, jos tahdonvoimaa olisi enemmän. (Onneksi meillä ei tarvitse jonottaa 5-10 minuuttia hissin käyttöä!)

Sanomalehdestä luopumista olen miettinyt siitä lähtien kun muutin Etelä-Helsinkiin, jossa jakaja ei saa lehteä tuotua ennen kuutta aamulla. Olemme tavanneet pihalla niin monta kertaa, että hän antaa minulle siellä lehden käteen. Mieluiten lukisin sen kuitenkin heti suihkun jälkeen, aamiaisen yhteydessä. Tästä harmista ja huomattavasta tilausmaksusta huolimatta lehti tulee edelleen.

Kiroilusta olisi ihanaa päästä eroon. Mutta en ole tosissani yrittänyt. Epäilen, että kiroilu tukee negatiivista ajattelua, josta olisi hyvä harjoitella myös pois. Ehkä ensi vuonna.

Tuomio: myyntiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti