10.9.2017

Kuolinpesä: 38. päivä

Muutto Talolta Asuntoon torstaina meni OK. Taloudellisesti tosin päin helvettiä, sillä en ollut (!) tarkistanut saamaani tarjousta ollenkaan. Luulin tuntihinnoitteluksi, mutta kyseessä oli urakkahinta ja olin ihan turhaan huolehtinut ajan käytöstä. Muuttomiehille olisin voinut työntää kaikki nyssykät, jotka ahdoin pieneen Autoon.

Helsinkiin päästyäni olin niin rätti, että ellei kaverini olisi tarjonnut apuaan olisi laatikoiden tyhjentäminen varmaan jäänyt sunnuntain ja maanantain väliseen yöhön tms. Mutta kahteen pekkaan kuulumisia vaihtaen homma meni tunnissa.

Sittemmin olenkin keskittynyt tuijottamaan kotonani ikkunasta ulos niin, että kaikki sinne jo kannetut ylimääräiset/uudet tavarat ovat selän takana. Valitettavasti a) näin ei voi jatkua ja b) lisää on tulossa. Jos autoiluni olisi sujuvampaa saisin kamaa roudattua Autosta ja Asunnosta vauhdikkaammin Autolla, mutta... sen sijaan marginaalisesti ryhdistäydyttyäni kannoin tänään kaksi lastia Autolta kotiin.

Huomenna on oltava aamusta Asunnolla luovuttamassa laatikkoja, joten ehkä ainakin yksi lasti tulee kannettua silloinkin. Jotain muutakin pitäisi kyllä saada aikaiseksi. Alun vauhti on totisesti hyytymässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti